• Homard Rouge | Gent

  • menu

Addicted to lobster

menu

Bouchot mosselen op Thaise wijze.
Bouchot mussels Thai style.


1/2 kreeft gegrild met taboulé & gebakken slahart.
1/2 Grilled lobster with tabbouleh and fried lettuce heart.


*Gesmoorde 1/2 kreeft met knoflook & zeekraal.
Braised 1/2 lobster with garlic and samphire.

Citroen mascarpone met blauwe bessen & geroosterde amandelschilfers.
Lemon mascarpone with blueberries and roasted almond flakes.

Prijs per persoon €86,00
Price per person €86,00



Cooking with love is food for the soul...


Bar Bites

Oesters St.-Vaast Normandië Grand Cru per stuk. €4,50
French oysters St.-Vaast.


Oesters St.-Vaast met een Oosterse dressing per stuk. €5,00
1/2 Grilled lobster with tabbouleh and fried lettuce heart.



Starters

Gegrilde reuzegamba met taboulé & gebakken slahart. €21,00
Grilled prawn with tabbouleh and fried lettuce heart.

Gesmoorde scheermessen met knoflook & zeekraal. €21,00
Braised razor clams with garlic and samphire.

Gefrituurde baby-inktvisringen, limoen & tartare. €21,00
Squid rings / lemon & tartare.

Bouchot mosselen op Thaise wijze. €21,00
Bouchot mussels Thai style.

2 Garnaalkroketten met gefruite platte peterselie & citroen. €21,00
Fried baby-octopus à la galega.

Kingkrab Merus (+ 140gr.) met lookboter & verse kruiden. €65,00
Kingkrab split with garlic butter and fresh herbs.

Sharing is caring...

Al deze gerechtjes worden met Barra Galega brood & Isigny boter geserveerd.
All these dishes are served with Barra Galega & Isigny butter.

Lobsters are for everybody

*Gegrilde kreeft met taboulé & gebakken slahart.
Grilled lobster with tabbouleh and fried lettuce heart.


*Gesmoorde kreeft met knoflook & zeekraal.
1/2 Grilled lobster with tabbouleh and fried lettuce heart.


*Kreeft op Thaise wijze.
Lobster Thai style.


*Geroosterde kreeft met lookboter & diverse kruiden.
Roasted lobster with garlic butter & fresh herbs.


*Geroosterde kreeft met kreeftenboter.
Roasted lobster with lobster butter.


-

Alle boter bereidingen worden geserveerd met krielaardappelen.

Dagprijs
Daily price


1/2 Canadese kreeft per 2 personen (+ 300gr.) €37,50 p.p.
1/1 Canadese kreeft (+ 600gr.) €65,00



Surf & turf

Seafood "meets" meat

*Butcher's Craft *De Laet-Vanhaver
top beenhouwer uit Aartselaar

Ribeye Rubia Gallega
Deze Spaanse runderen hebben een spectaculaire smaak.
Ze kenmerken zich door de hoge mate van intramusculair vet!
Het vlees heeft een kruidige ietwat ziltige smaak.
Deze smaakbeleving ontstaat door de natuurlijke en vrije levenswijze van deze runderen.
De absolute top van Spanje!
Kenmerken
Origine: Baskenland, Spanje
Smaak: kruidig, ziltig, merg
Vetdooradering: sterk


Ribeye Rubia Gallega 200gr. €50,00
krielaardappelen / slaatje / mayonaise / lookboter

Ribeye Rubia Gallega 200gr. / potatoes / lettuce / mayonaise / garlic butter.

*Surf & Turf Ribeye Rubia Gallega + 2 Gamba's 6/8. €80,00
krielaardappelen / slaatje / mayonaise / lookboter
Surf & Turf Ribeye Rubia Gallega 200gr. + gamba / potatoes / lettuce / mayonaise / garlic butter.

*Surf & Turf Ribeye Rubia Gallega + 1/2 kreeft. €87,50
krielaardappelen / slaatje / mayonaise / lookboter
Surf & Turf Ribeye Rubia Gallega 200gr. + 1/2 lobster / potatoes / lettuce / mayonaise / garlic butter.



Enjoy the best of both worlds...


Our giant gamba preparations

new

*Gegrilde reuzegamba's met taboulé & gebakken slahart. €45,00
Grilled prawn with tabbouleh and fried lettuce heart

*Geroosterde reuze gamba's met lookboter & verse kruiden en krielaardappelen €45,00
Roasted giant gamba's with garlic butter, fresh herbs and potatoes.

*Geroosterde reuze gamba's met kreeftenboter en krielaardappelen €45,00
Roasted giant gamba's with lobster butter and potatoes.