Homard Rouge
Tasting Menu
Tartaar van tonijn, ponzu sausje & guacamole.
Tuna tartare, ponzu sauce and guacamole.
½ gegrild kreeft mediteraans met zwarte olijven, kerstomaten, look & basilicumolie.
½ Mediterranean lobster with black olives, cherry tomatoes, garlic & basil oil.
½ geroosterd kreeft crème van aubergines, gekonfijte aubergine met pigmenten sausje.
½ lobster, eggplant cream, candied eggplant with pigment sauce.
huisgemaakte appelcrumble met vanilleijs.
Homemade apple crumble with vanilla ice cream.
Menu verkrijgbaar enkel voor de gehele tafel.
Menu only available for the entire table.
FINGER FOOD - STARTERS - TAPAS
Oesters St.-Vaast Normandië Grand Cru per stuk
French oysters St.-Vaast Grand Cru 1 piece
Gebakken inktvisringen / citroen / koriander
Fried squid rings / lemon / cilantro .
Tartare van tonijn / ponzu sausje / guacamole.
Tuna tartare, ponzu sauce and guacamole.
Albondigas Spaans gekruide rundergehaktballetjes
Albondigas Beef meatballs with Spanish seasoning
Mediterraanse Baby-inktvisjes zwarte olijven / kerstomaten & basilicumolie.
Mediterranean baby squid with black olives, cherry tomatoes, garlic & basil oil.
Bouchot mosseltjes tijm / gekonfijte tomaten / chili / witte wijn.
Bouchot mussels /thyme / candied tomatoes / chili / white wine.
Gebakken Octopus tentakel a la Galega
Fried Octopus a la Galega
max. 3 # gerechten p. tafel
LOBSTERS ARE FOR EVERYBODY
Gekookte kreeft belle-vue slaatje / mayonaise / cocktailsaus
Cooked lobster Belle- vue / Lettuce/ mayonnaise / cocktail .
Gegrilde kreeft mediteraans met zwarte olijven, kerstomaten, look & basilicumolie
Mediterranean lobster with black olives, cherry tomatoes, garlic & basil oil
Geroosterde kreeft crème van aubergines, gekonfijte aubergine met pigmenten sausje.
Roasted lobster, eggplant cream, candied eggplant with pigment sauce.
Geroosterde kreeft salie /limoenboter
Roasted lobster sage / lime butter
Geroosterde kreeft met lookboter.
Roasted lobster with garlic butter
Geroosterde kreeft met kreeftenboter
Roasted lobster with lobster butter.
alle boter bereidingen worden geserveerd met krielaardappelen.
all dishes with butter are served with new potatoes.
Voor een vlotte bediening vragen wij u om aan de kaart max. 3 verschillende bereidingen zowel in voorgerecht als in hoofdgerecht per tafel te kiezen
For a fluent service we ask you to choose a max. of 3 different preparations per course.
DAGPRIJS
1/2 Canadese kreeft
± 250 gr
1/1 Canadese kreeft
± 500 gr.
New - Our giant Gamba preparations
Geroosterde reuze gamba's met salie/limoenboter en Bretoense aardappelen.
Roasted giant gamba's with sage/lime butter and Breton potatoes.
Geroosterde reuze gamba's met lookboter en Bretoense aardappelen.
Roasted giant gamba's with garlic butter and Breton potatoes.
Geroosterde reuze gamba's met kreeftenboter en Bretoense aardappelen.
Roasted giant gamba's with lobster butter and Breton potatoes.
Zeevruchtenschotel
½ kreeft / snowkrab / noordzeekrab / oesters / gamba / ongepelde grijze garnalen /wulken / kreukels / roze reuze garnalen / scampi / bijhorende sausjes en brood.
Seafood platter
½ lobster / snowkrab / oysters / gamba / shrimps / whelks / winkles / giant pink shrimps / scampi / sauces and bread.
Enkel op bestelling en per tafel. (2 dagen op voorhand)
Only on order and for the entire table. (2 days in advance)
SURF & TURF
Butcher's Craft
De Laet-Vanhaver
top beenhouwer uit Aartselaar
Ribeye Rubia Gallega
Deze spaanse runderen hebben een spectaculaire smaak .
Ze kenmerken zich door de hoge mate van intramusculair vet !
Het vlees heeft een kruidige ietswat ziltige smaak .
Deze smaakbeleving onstaat door de natuurlijke en vrije levenswijze van deze runderen.
De absolute top van Spanje!
Kenmerken
Origine: Baskenland, Spanje
Smaak: kruidig, ziltig, merg
Vetdooradering: sterk
Ribeye Rubia Gallenga 200 gr. met krielaardappelen/Romeinse sla/Tartaar/Lookboter
Ribeye Rubia Gallenga 200 gr. / potatoes / lettuce / tartar / garlic butter
Ribeye Rubia Gallega + 4 Gamba
Krielaardappelen, Romeinse sla, tartaar, lookboter
Surf & Turf Ribeye Rubia Gallega + Gamba / potatoes / lettuce/ tartar / garlic butter.
Ribeye Rubia Gallega + 1/2 Kreeft
krielaardappelen / Romeinse sla / tartaar / lookboter
Surf & Turf Ribeye Rubia Gallega + ½ lobster / potatoes / lettuce/ tartar / garlic butter.
max. 3 # gerechten p. tafel
COOKING WITH LOVE IS FOOD FOR THE SOUL
Menu verkrijgbaar enkel voor de gehele tafel.
Menu only available for the entire table.