fd2eba8ec4cd0d846fac859a5aaf726b-jpg

Homard Rouge

COOKING WITH LOVE IS FOOD FOR THE SOUL

Menu verkrijgbaar enkel voor de gehele tafel.
Menu only available for the entire table.

FINGER FOOD - STARTERS

max. 3 # gerechten p. tafel

Oesters St.-Vaast Normandië Grand Cru per stuk

French oysters St.-Vaast Grand Cru 1 piece

€ 5,00

Bisque van kreeft met toast van zure room, bieslook en avruga caviaar.

Lobster bisque, sour cream toast, chives and avruga caviar.

€ 18,00

Artisanale garnaalkroketjes met grijze garnaaltjes / citroen / gefruite peterselie (2st.)

Artisanal shrimp croquettes with gray shrimp / lemon / fried parsley (2pcs.)

€ 22,00

Royal Belgian Platinum Caviar 30 gr

Royal Platinum Caviar 30gr.

€ 65,00

Gebakken scheermessen, look, platte peterselie, jonge ui, piment d'espelette en gebrande limoen.

Fried razor clams, garlic, young onion, piment d'espelette and burnt lime.

€ 18,00

Gebakken Octopus tentakel a la Galega

Fried Octopus a la Galega

€ 24,00

LOBSTERS ARE FOR EVERYBODY

max. 3 # gerechten p. tafel

Kreeft Belle-Vue : een klassieker van formaat. Gekookte kreeft met kropsla, tomaat, ei, cocktailsaus en mayonaise.

1/2 lobster coocked with lettuce, tomato, egg, coctailsauce and mayonaise.

Kreeft à l'Armoricaine geflambeerd met cognac, getomateerde roomsaus & Espelette kruiden.

1/2 lobster à l'armoricaine, flambeed with cognac, tomato ceam sauce & espelette herbs.

Kreeft geflambeerd met Malt Whisky, roze peper, sjalot en room.

Lobster flambéed with Malt Whiskey, pink pepper, shallot and cream.

Geroosterde kreeft salie /limoenboter

Roasted lobster sage / lime butter.

Geroosterde kreeft met lookboter.

Roasted lobster with garlic butter.

Geroosterde kreeft met kreeftenboter

Roasted lobster with lobster butter.

alle boter bereidingen worden geserveerd met krielaardappelen.

all dishes with butter are served with new potatoes.

DAGPRIJS

1/2 Canadese kreeft

225/255 gr.

€ 42,00

1/1 Canadese kreeft

450/510 gr.

€ 84,00

SURF & TURF

Butcher's Craft

De Laet-Vanhaver
top beenhouwer uit Aartselaar


Ribeye Rubia Gallega
Deze spaanse runderen hebben een spectaculaire smaak .
Ze kenmerken zich door de hoge mate van intramusculair vet !
Het vlees heeft een kruidige ietswat ziltige smaak .
Deze smaakbeleving onstaat door de natuurlijke en vrije levenswijze van deze runderen.
De absolute top van Spanje!


Kenmerken
Origine: Baskenland, Spanje
Smaak: kruidig, ziltig, merg
Vetdooradering: sterk

Ribeye Rubia Gallenga 200 gr. met krielaardappelen/Romeinse sla/Tartaar/Lookboter

Ribeye Rubia Gallenga 200 gr. / potatoes / lettuce / tartar / garlic butter

€ 49,00

Ribeye Rubia Gallega + 4 Gamba
Krielaardappelen, Romeinse sla, tartaar, lookboter

Ribeye Rubia Gallega + gamba, potatoes, salad, tartar, garlic butter

€ 75,00

Ribeye Rubia Gallega + 1/2 Kreeft
krielaardappelen / Romeinse sla / tartaar / lookboter

Ribeye Rubia Gallega / lobster / potatoes / lettuce / tartar / garlic butter

€ 81,00

max. 3 # gerechten p. tafel

EVEN IF YOU DON'T LIKE LOBSTER

max. 3 # gerechten p. tafel

Scampi wilde vangst lookboter 6st
krielaardappeltjes, slaatje, citroen

Wild Scampi, garlic butter, lemon

€ 20,00

Scampi wilde vangst lookboter 9st
krielaardappeltjes, slaatje, citroen

Wild Scampi, garlic butter, lemon

€ 30,00

Gamba à la plancha 4st
Geroosterde gamba's met lookboter
Romeinse sla / tartaarsaus / krielaardappeltjes.


€ 26,00

Gamba à la plancha 6st
Geroosterde gamba's met lookboter, gebrande romeinse sla / tartaarsaus / krielaardappeltjes.


€ 39,00

Zeevruchtenschotel
1/2 kreeft, snowkrab, noordzeekrab, oesters, gamba, ongepelde grijze garnalen, wulken, kreukels, roze reuze garnalen, scampi in de look, bijhorende sausjes.

Enkel op bestelling (2 dagen op voorhand) en per tafel.

Seafood platter
1/2 lobster, snowkrab, oysters, gamba, shrimps, whelks, winkles, giant pink shrimps, garlic scampi, sauces.

Only on order (2 days in advance) and for the entire table

€ 80,00