fd2eba8ec4cd0d846fac859a5aaf726b-jpg

Homard Rouge

ADDICTED TO LOBSTER, ORDER THE MENU

Kreeft Menu 

Geroosterde 1⁄2 kreeft met gebrande rozemarijn, aardappeltjes met Himalayazout en een munt-yoghurtsausje
Roasted 1⁄2 lobster with roasted rosemary, potatoes with Himalayan salt and mint-yoghurt sauce

-----

Gegrilde 1⁄2 kreeft met gebakken AA Asperges, blanke botersaus en aardappelmousseline.
Grilled 1⁄2 lobster with AA Asparagus, white butter sauce and potato mousseline

-----

Dessert: Pavlova met rood fruit
Dessert: Pavlova met rood fruit 

€ 79,00

MARKTMENU

AA Asperges op Vlaamse wijze. "Een klassieker van formaat."

AA Asperges the flemish way. "a classic of size."

Geroosterde reuze gamba's met gebrande rozemarijn, aardappeltjes met Himalayazout en een munt-yoghurt sausje.

Roasted giant prawns with roasted rosemary, potatoes with Himalaya salt and mint-yoghurt sauce.

Dessert: Moelleux van chocolade, crumble en gezouten caramelijs.

Dessert: Moelleux of chocolade, crumble and salted caramel ice cream.

€ 65,00

FINGER FOOD - STARTERSmax. 3 # gerechten p. tafel

Oesters St.-Vaast Normandië Grand Cru per stuk

French oysters St.-Vaast Grand Cru 1 piece

€ 5,00

Tempura van garnalen, 6 stuks met dipsausje

Shrimps Tempura , 6 pieces with dipsauce

€ 18,00

AA Asperges op Vlaamse wijze, "Een klassieker van formaat"

AA Asperges the Flemish way , "a classic of size"

€ 26,90

Artisanale garnaalkroketjes met grijze garnaaltjes / citroen / gefruite peterselie (2st.)

Artisanal shrimp croquettes with gray shrimp / lemon / fried parsley (2pcs.)

€ 25,00

Royal Belgian Platinum Caviar 30 gr

Royal Platinum Caviar 30gr.

€ 65,00

Gebakken scheermessen, look, platte peterselie, jonge ui, piment d'espelette en gebrande limoen.

Fried razor clams, garlic, young onion, piment d'espelette and burnt lime.

€ 18,00

Gebakken Octopus tentakel a la Galega

Fried Octopus a la Galega

€ 24,00

LOBSTERS ARE FOR EVERYBODYmax. 3 # gerechten p. tafel

Kreeft Belle-Vue : een klassieker van formaat. Gekookte kreeft met kropsla, tomaat, ei, cocktailsaus en mayonaise.

1/2 lobster coocked with lettuce, tomato, egg, coctailsauce and mayonaise.

Geroosterde kreeft met gebrande rozemarijn, aardappeltjes met himalayazout en een munt-yoghurtsausje.

Roasted Lobster with roasted rosemary, potatoes with Himalayan salt and mint-yoghurt sauce

Gegrilde kreeft met gebakken AA Asperges, blanke boter saus en aardappelmousseline.

Grilled lobster with AA Asparagus, white butter sauce and potato mousseline

Kreeft geflambeerd met Malt Whisky, roze peper, sjalot en room.

Lobster flambéed with Malt Whiskey, pink pepper, shallot and cream.

Geroosterde kreeft salie /limoenboter

Roasted lobster sage / lime butter.

Geroosterde kreeft met lookboter.

Roasted lobster with garlic butter.

Geroosterde kreeft met kreeftenboter

Roasted lobster with lobster butter.

alle boter bereidingen worden geserveerd met krielaardappelen.

all dishes with butter are served with new potatoes.

DAGPRIJS

1/2 Canadese kreeft

225/255 gr.

€ 42,00

1/1 Canadese kreeft

450/510 gr.

€ 84,00

New - Our giant Gamba preparations

Geroosterde reuze gamba's met gebrande rozemarijn, aardappeltjes met Himalayazout en een munt-yoghurt sausje.

Roasted giant prawns with roasted rosemary, potatoes with Himalaya salt and mint-yoghurt sauce.

€ 45,00

Geroosterde reuze gamba's met salie/limoenboter en Bretoense aardappelen.

Roasted giant gamba's with sage/lime butter and Breton potatoes.

€ 45,00

Geroosterde reuze gamba's met lookboter en Bretoense aardappelen.

Roasted giant gamba's with garlic butter and Breton potatoes.

€ 45,00

Geroosterde reuze gamba's met kreeftenboter en Bretoense aardappelen.

Roasted giant gamba's with lobster butter and Breton potatoes.

€ 45,00

SURF & TURF

Butcher's Craft

De Laet-Vanhaver
top beenhouwer uit Aartselaar


Ribeye Rubia Gallega
Deze spaanse runderen hebben een spectaculaire smaak .
Ze kenmerken zich door de hoge mate van intramusculair vet !
Het vlees heeft een kruidige ietswat ziltige smaak .
Deze smaakbeleving onstaat door de natuurlijke en vrije levenswijze van deze runderen.
De absolute top van Spanje!


Kenmerken
Origine: Baskenland, Spanje
Smaak: kruidig, ziltig, merg
Vetdooradering: sterk

Ribeye Rubia Gallenga 200 gr. met krielaardappelen/Romeinse sla/Tartaar/Lookboter

Ribeye Rubia Gallenga 200 gr. / potatoes / lettuce / tartar / garlic butter

€ 49,00

Ribeye Rubia Gallega + 4 Gamba
Krielaardappelen, Romeinse sla, tartaar, lookboter

Ribeye Rubia Gallega + gamba, potatoes, salad, tartar, garlic butter

€ 75,00

Ribeye Rubia Gallega + 1/2 Kreeft
krielaardappelen / Romeinse sla / tartaar / lookboter

Ribeye Rubia Gallega / lobster / potatoes / lettuce / tartar / garlic butter

€ 81,00

max. 3 # gerechten p. tafel

COOKING WITH LOVE IS FOOD FOR THE SOUL

Menu verkrijgbaar enkel voor de gehele tafel.
Menu only available for the entire table.