Homard Rouge
ADDICTED TO LOBSTER, ORDER THE MENU
Kreeft Menu
1⁄2 Baby-kreeftje gekookte op slaatje met Cavaillon Charentais en meloen vinaigrette
1⁄2 Baby Lobster cooked on salad with Cavaillon Charentais and melon vinaigrette
-----
1⁄2 Baby-kreeftje gegrild Gember / Koriander basmati rijst
1⁄2 Baby Lobster Grilled Ginger / Coriander basmati rice
-----
1⁄2 Baby-kreeftje ansjovisboter / limoen / witlofslaatje / krielaardappeltjes
½ Baby lobster / anchovy butter / lime /chicory salad / new potatoes.
-----
Dessert
Panna Cotta met gemarineerde aardbeien
Panna Cotta with marinated strawberries
BAR BITES
Oesters St.-Vaast Normandië Grand Cru per stuk.
French oysters St.-Vaast Grand Cru 1 piece.
Burrata / Cavaillon Charentais / Basilicumolie / rucolla
Burrata / Melon of Charente / Basil oil / Rucola
STARTERS
Garnaalkroket met gefruite peterselie en citroen. (1 stuk)
Schrimp croquette with fried parsley and lemon. (1 piece)
Albondigas Spaans gekruide rundergehaktballetjes.
Albondigas Beef meatballs with Spanish seasoning.
Gefrituurde inkvisringen / panko.
Panko squid rings / lemon
Escargot de Bourgogne (petit gris) 9 stuks met extra vleugje look.
Burgundy sails (small grey).
Gebakken Octopus a la Galega.
Fried baby-octopus a la galega.
max. 3 # gerechten p. tafel
LOBSTERS ARE FOR EVERYBODY
Kreeft gekookt op slaatje met Cavaillon Charentais en meloen vinaigrette
Lobster cooked on salad with Cavaillon Charentais and melon vinaigrette
Kreeft gegrild Gember / Koriander basmati rijst
Lobster grilled with ginger /cilantro / basmati rice
Kreeft geroosterd Ansjovisboter / limoen / witlofslaatje / krielaardappeltjes.
Lobster / anchovy butter / lime /chicory salad / new potatoes
Geroosterde kreeft met lookboter
Roasted lobster with garlic butter
Gegrilde kreeft met kreeftenboter.
Roasted lobster with lobster butter.
alle boter bereidingen worden geserveerd met krielaardappelen.
all dishes with butter are served with new potatoes.
Voor een vlotte bediening vragen wij u om aan de kaart max. 3 verschillende bereidingen zowel in voorgerecht als in hoofdgerecht per tafel te kiezen
For a fluent service we ask you to choose a max. of 3 different preparations per course.
DAGPRIJS
1/1 Canadese Baby-kreeft
± 400 gr.
1/1 Canadese kreeft
± 645 gr.
1/2 Canadese kreeft
± 325 gr. (per 2 personen)
SURF & TURF
Butcher's Craft
De Laet-Vanhaver
top beenhouwer uit Aartselaar
Ribeye Rubia Gallega
Deze spaanse runderen hebben een spectaculaire smaak.
Ze kenmerken zich door de hoge mate van intramusculair vet!
Het vlees heeft een kruidige ietswat ziltige smaak.
Deze smaakbeleving onstaat door de natuurlijke en vrije levenswijze van deze runderen.
De absolute top van Spanje!
Kenmerken
Origine: Baskenland, Spanje
Smaak: kruidig, ziltig, merg
Vetdooradering: sterk
Ribeye Rubia Gallenga 200 gr.
Krielaardappelen / Romeinse sla / mayonaise / lookboter
Ribeye Rubia Gallenga 200 gr. / potatoes / lettuce / mayonaise / garlic butter.
Surf & Turf Ribeye Rubia Gallega + Gamba
Krielaardappelen / slaatje / mayonaise / lookboter
Surf & Turf Ribeye Rubia Gallega + Gamba / potatoes / lettuce / mayonaise / garlic butter.
Surf & Turf Ribeye Rubia Gallega + 1/2 Kreeft
krielaardappelen / slaatje / mayonaise / lookboter
Surf & Turf Ribeye Rubia Gallega + ½ lobster / potatoes / lettuce / mayonaise / garlic butter.
max. 3 # gerechten p. tafel
New - Our giant Gamba preparations
Geroosterde reuze gamba's ansjovisboter limoen / witlofslaatje / krielaardappelen.
Roasted giant gamba's anchovy butter / lime /chicory salad / new potatoes.
Geroosterde reuze gamba's met lookboter en krielaardappelen.
Roasted giant gamba's with garlic butter and potatoes.
Geroosterde reuze gamba's met kreeftenboter en krielaardappelen.
Roasted giant gamba's with lobster butter and potatoes.