Homard Rouge
ADDICTED TO LOBSTER, ORDER THE MENU
Kreeft Menu - 3 gangen
Buikspek en st.-Jacobsvrucht met een Hollandaise van Sambai en beurre noisette.
Pork belly and scallops with a Hollandaise of Sambai and dark butter.
-----
Bisque van kreeft.
Lobster Bisque
-----
Linguine all'astice met halve kreeft.
De liefdes kreeftenbereiding uit Toscane Italia.
Linguine all'astice.
The Love Lobster preparation from Tuscany Italy
-----
Panna Cotta
Menu verkrijgbaar enkel voor de gehele tafel.
Menu only available for the entire table.
COOKING WITH LOVE IS FOOD FOR THE SOUL
Menu verkrijgbaar enkel voor de gehele tafel.
Menu only available for the entire table.
FINGER FOOD - STARTERS
max. 3 # gerechten p. tafel
Oesters St.-Vaast Normandië Grand Cru per stuk
French oysters St.-Vaast Grand Cru 1 piece
Gebakken kleine Sepia met Aioli & gebrande limoen.
Fried small Sepia with aioli and burnt lime.
Tapas kleine garnaalkroketjes met limoenmayonaise
Tapas small schrimp croquettes with lemonmayonaise
Gebakken scheermessen, look, platte peterselie, jonge ui, piment d'espelette en gebrande limoen.
Fried razor clams, garlic, young onion, piment d'espelette and burnt lime.
Buikspek en St.-Jacobsvrucht met een Hollandaise van Sambai en beurre noisette.
Pork belly and scallops with a hollandaise of Sambai and dark butter
Bisque van kreeft
Lobster Bisque
Bordje Secreto 07
Dish of Secreto 07
Gebakken Octopus tentakel a la Galega
Fried Octopus a la Galega
LOBSTERS ARE FOR EVERYBODY
max. 3 # gerechten p. tafel
Gekookte kreeft Belle-vue - Slaatje, mayonaise, cocktailsaus
Coocked lobster Belle - vue, lettuce, mayonnaise, cocktail sauce
Linguine all'astice.
De liefdes kreeftenbereiidng uit Toscane Italia
Linguine all'astice.
The Love Lobster preparation from Tuscany Italy.
Geroosterde kreeft salie /limoenboter
Roasted lobster sage / lime butter.
Geroosterde kreeft met lookboter.
Roasted lobster with garlic butter.
Geroosterde kreeft met kreeftenboter
Roasted lobster with lobster butter.
alle boter bereidingen worden geserveerd met krielaardappelen.
all dishes with butter are served with new potatoes.
DAGPRIJS
1/1 Canadese Kreeft
+/- 550 gr
1/2 Canadese Kreeft (2p)
+/- 250gr
SURF & TURF
Butcher's Craft
De Laet-Vanhaver
top beenhouwer uit Aartselaar
Ribeye Rubia Gallega
Deze spaanse runderen hebben een spectaculaire smaak .
Ze kenmerken zich door de hoge mate van intramusculair vet !
Het vlees heeft een kruidige ietswat ziltige smaak .
Deze smaakbeleving onstaat door de natuurlijke en vrije levenswijze van deze runderen.
De absolute top van Spanje!
Kenmerken
Origine: Baskenland, Spanje
Smaak: kruidig, ziltig, merg
Vetdooradering: sterk
Ribeye Rubia Gallenga 200 gr. met krielaardappelen/Romeinse sla/Tartaar/Lookboter
Ribeye Rubia Gallenga 200 gr. / potatoes / lettuce / tartar / garlic butter
Ribeye Rubia Gallega + 4 Gamba
Krielaardappelen, Romeinse sla, tartaar, lookboter
Ribeye Rubia Gallega + gamba, potatoes, salad, tartar, garlic butter
Ribeye Rubia Gallega + 1/2 Kreeft
krielaardappelen / Romeinse sla / tartaar / lookboter
Ribeye Rubia Gallega / lobster / potatoes / lettuce / tartar / garlic butter
max. 3 # gerechten p. tafel
EVEN IF YOU DON'T LIKE LOBSTER
max. 3 # gerechten p. tafel
Scampi wilde vangst lookboter 6st
krielaardappeltjes, slaatje, citroen
Wild Scampi, garlic butter, lemon
Scampi wilde vangst lookboter 9st
krielaardappeltjes, slaatje, citroen
Wild Scampi, garlic butter, lemon
Gamba à la plancha 4st
Geroosterde gamba's met lookboter
Romeinse sla / tartaarsaus / krielaardappeltjes.
Gamba à la plancha 6st
Geroosterde gamba's met lookboter, gebrande romeinse sla / tartaarsaus / krielaardappeltjes.
Zeevruchtenschotel
1/2 kreeft, snowkrab, noordzeekrab, oesters, gamba, ongepelde grijze garnalen, wulken, kreukels, roze reuze garnalen, scampi in de look, bijhorende sausjes.
Enkel op bestelling en per tafel.
Seafood platter
1/2 lobster, snowkrab, oysters, gamba, shrimps, whelks, winkles, giant pink shrimps, garlic scampi, sauces.
Only on order and for the entire table