Homard Rouge
ADDICTED TO LOBSTER, ORDER THE MENU
Kreeft Menu
1⁄2 Baby-kreeftje gekookte op slaatje met Cavaillon Charentais en meloen vinaigrette
1⁄2 Baby Lobster cooked on salad with Cavaillon Charentais and melon vinaigrette
-----
1⁄2 Baby-kreeftje gegrild Gember / Koriander basmati rijst
1⁄2 Baby Lobster Grilled Ginger / Coriander basmati rice
-----
1⁄2 Baby-kreeftje geroosterd salieboter / limoen / krielaardappeltjes
1⁄2 Baby Lobster Roasted sage butter / lime / new potatoes
-----
Dessert
Panna Cotta met gemarineerde aardbeien
Panna Cotta with marinated strawberries
FINGER FOOD - STARTERSmax. 3 # gerechten p. tafel
Oesters St.-Vaast Normandië Grand Cru per stuk
French oysters St.-Vaast Grand Cru 1 piece
Bordje Koningsgarnalen / citroen / cocktailsaus
Dish king prawns / lemon / cocktail sauce
Artisanale garnaalkroketjes met grijze garnaaltjes / citroen / gefruite peterselie (2st.)
Artisanal shrimp croquettes with gray shrimp / lemon / fried parsley (2pcs.)
Calamares Panko / citroen / tartaarsaus
Panko coated squid rings / lime / tartare
Albondigas Spaans gekruide rundergehaktballetjes
Albondigas Beef meatballs with Spanish seasoning
Gebakken Octopus tentakel a la Galega
Fried Octopus a la Galega
LOBSTERS ARE FOR EVERYBODYmax. 3 # gerechten p. tafel
Gekookte Kreeft Belle-Vue, een klassieker van formaat. Gekookte kreeft met kropsla, tomaat, ei, cocktailsaus en mayonaise.
Cooked lobster with lettuce, tomato, egg, cocktail sauce and mayonnaise.
Gekookte kreeft op slaatje met Cavaillon Charentais en meloen vinaigrette
Cooked lobster on salad with Cavaillon Charentais and melon vinaigrette
Gegrilde kreeft Gember / koriander basmati rijst
Grilled lobster Ginger / coriander basmati rice
Geroosterde kreeft salie /limoenboter
Roasted lobster sage / lime butter
Geroosterde kreeft met lookboter.
Roasted lobster with garlic butter
Geroosterde kreeft met kreeftenboter
Roasted lobster with lobster butter.
alle boter bereidingen worden geserveerd met krielaardappelen.
all dishes with butter are served with new potatoes.
DAGPRIJS
1/2 Canadese kreeft
275/300 gr.
1/1 Canadese Baby-kreeft
350-390 gr.
1/1 Canadese kreeft
550/600 gr.
New - Our giant Gamba preparations
Geroosterde reuze gamba's met salie/limoenboter en Bretoense aardappelen.
Roasted giant gamba's with sage/lime butter and Breton potatoes.
Geroosterde reuze gamba's met lookboter en Bretoense aardappelen.
Roasted giant gamba's with garlic butter and Breton potatoes.
Geroosterde reuze gamba's met kreeftenboter en Bretoense aardappelen.
Roasted giant gamba's with lobster butter and Breton potatoes.
Zeevruchtenschotel
1/2 kreeft / snowkrab / noordzeekrab / oesters / gamba / ongepelde grijze garnalen / wulken / kreukels / roze reuze garnalen / scampi / bijhorende sausjes en brood
Seafood platter
1/2 lobster / snow crab / North Sea crab / oysters / prawn / unpeeled gray shrimp / whelks / wrinkles / pink giant shrimp / scampi / accompanying sauces and bread
Enkel op bestelling en per tafel. (2 dagen op voorhand)
Only on order and for the entire table. (2 days in advance)
SURF & TURF
Butcher's Craft
De Laet-Vanhaver
top beenhouwer uit Aartselaar
Ribeye Rubia Gallega
Deze spaanse runderen hebben een spectaculaire smaak .
Ze kenmerken zich door de hoge mate van intramusculair vet !
Het vlees heeft een kruidige ietswat ziltige smaak .
Deze smaakbeleving onstaat door de natuurlijke en vrije levenswijze van deze runderen.
De absolute top van Spanje!
Kenmerken
Origine: Baskenland, Spanje
Smaak: kruidig, ziltig, merg
Vetdooradering: sterk
Ribeye Rubia Gallenga 200 gr. met krielaardappelen/Romeinse sla/Tartaar/Lookboter
Ribeye Rubia Gallenga 200 gr. / potatoes / lettuce / tartar / garlic butter
Ribeye Rubia Gallega + 4 Gamba
Krielaardappelen, Romeinse sla, tartaar, lookboter
Ribeye Rubia Gallega + gamba, potatoes, salad, tartar, garlic butter
Ribeye Rubia Gallega + 1/2 Kreeft
krielaardappelen / Romeinse sla / tartaar / lookboter
Ribeye Rubia Gallega / lobster / potatoes / lettuce / tartar / garlic butter
max. 3 # gerechten p. tafel
COOKING WITH LOVE IS FOOD FOR THE SOUL
Menu verkrijgbaar enkel voor de gehele tafel.
Menu only available for the entire table.