Homard Rouge
Tasting Menu
Bouchot mosseltjes (Mont St.-Michel) met een zacht romig venkelsausje.
Bouchot mussels (Mont St.-Michel) with fennel and cream.
½ gegrild kreeft met gebakken paddestoelen afgewerkt met Pecorino schilfers & olijfolie.
½ grilled lobster with fried mushrooms finished with Pecorino flakes & olive oil.
½ kreeft "Florentine" aardappelmousseline, spinazie & beurre blanc.
½ lobster “Florentine” Potato mousseline, spinach & beurre blanc.
Huisgemaakte tiramisu "à la minute".
Homemade tiramisu “at the minute”.
Menu verkrijgbaar enkel voor de gehele tafel.
Menu only available for the entire table.
BAR BITES
Oesters St.-Vaast Normandië Grand Cru per stuk.
French oysters St.-Vaast Grand Cru 1 piece.
Oesters Bloody mary St.-Vaast per stuk.
French Bloody mary oysters St.-Vaast.
Krabscharen met een luchtig aioli-schuim en Pan de Cristal.
Crab claws with a light aioli foam and Pan de Cristal.
Blikje ansjovis La Brujula n°72 topkwaliteit met gebakken vijgen en Pan de Cristal.
Can of La Brujula anchovies with fried figs and Pan de Cristal.
STARTERS
Albondigas Spaans gekruide rundergehaktballetjes.
Albondigas Beef meatballs with Spanish seasoning.
Calamares / panko.
Panko squid rings / lemon.
Bouchot mosseltjes (Mont St. Michel) met een zacht romig venkelsausje.
Bouchot mussels (Mont St.-Michel) with fennel and cream.
Escargot de Bourgogne (petit gris) 8 stuks met extra vleugje look.
Burgundy sails (small grey).
Gebakken Octopus a la Galega.
Fried baby-octopus a la galega.
max. 3 # gerechten p. tafel
LOBSTERS ARE FOR EVERYBODY
Gekookte kreeft belle-vue slaatje / mayonaise / cocktailsaus.
Cooked lobster Belle- vue / Lettuce/ mayonnaise / cocktail.
Gegrilde kreeft met gebakken paddestoelen afgewerkt met Pecorino schilfers & olijfolie.
Grilled lobster with fried mushrooms finished with Pecorino flakes & olive oil.
Geroosterde kreeft "Florentine" Aardappelmousseline, spinazie & beurre blanc.
½ lobster “Florentine” Potato mousseline, spinach & beurre blanc.
Geroosterde kreeft salie / limoenboter.
Roasted lobster sage / lime butter.
Geroosterde kreeft met lookboter.
Roasted lobster with garlic butter.
Geroosterde kreeft met kreeftenboter.
Roasted lobster with lobster butter.
Voor een vlotte bediening vragen wij u om aan de kaart max. 3 verschillende bereidingen zowel in voorgerecht als in hoofdgerecht per tafel te kiezen
For a fluent service we ask you to choose a max. of 3 different preparations per course.
DAGPRIJS
1/2 Canadese kreeft
± 250 gr.
1/1 Canadese kreeft
± 500 gr.
SURF & TURF
Butcher's Craft
De Laet-Vanhaver
top beenhouwer uit Aartselaar
Ribeye Rubia Gallega
Deze spaanse runderen hebben een spectaculaire smaak.
Ze kenmerken zich door de hoge mate van intramusculair vet!
Het vlees heeft een kruidige ietswat ziltige smaak.
Deze smaakbeleving onstaat door de natuurlijke en vrije levenswijze van deze runderen.
De absolute top van Spanje!
Kenmerken
Origine: Baskenland, Spanje
Smaak: kruidig, ziltig, merg
Vetdooradering: sterk
Ribeye Rubia Gallenga 200 gr.
Krielaardappelen / Romeinse sla / tartaar / lookboter
Ribeye Rubia Gallenga 200 gr. / potatoes / lettuce / tartar / garlic butter.
Ribeye Rubia Gallega + 4 Gamba
Krielaardappelen / Romeinse sla / tartaar / lookboter
Surf & Turf Ribeye Rubia Gallega + Gamba / potatoes / lettuce/ tartar / garlic butter.
Ribeye Rubia Gallega + 1/2 Kreeft
krielaardappelen / Romeinse sla / tartaar / lookboter
Surf & Turf Ribeye Rubia Gallega + ½ lobster / potatoes / lettuce/ tartar / garlic butter.
max. 3 # gerechten p. tafel
New - Our giant Gamba preparations
Geroosterde reuze gamba's met salie / limoenboter en Bretoense aardappelen.
Roasted giant gamba's with sage / lime butter and Breton potatoes.
Geroosterde reuze gamba's met lookboter en Bretoense aardappelen.
Roasted giant gamba's with garlic butter and Breton potatoes.
Geroosterde reuze gamba's met kreeftenboter en Bretoense aardappelen.
Roasted giant gamba's with lobster butter and Breton potatoes.
Zeevruchtenschotel
½ kreeft / snowkrab / noordzeekrab / oesters / gamba / ongepelde grijze garnalen /wulken / kreukels / roze reuze garnalen / scampi / bijhorende sausjes en brood.
Seafood platter
½ lobster / snowkrab / oysters / gamba / shrimps / whelks / winkles / giant pink shrimps / scampi / sauces and bread.
Enkel op bestelling en per tafel. (2 dagen op voorhand)
Only on order and for the entire table. (2 days in advance)