Homard Rouge
ADDICTED TO LOBSTER, ORDER THE MENU
Kreeft Menu
Geroosterde 1⁄2 kreeft met gebrande rozemarijn, aardappeltjes met Himalayazout en een munt-yoghurtsausje
Roasted 1⁄2 lobster with roasted rosemary, potatoes with Himalayan salt and mint-yoghurt sauce
-----
Gegrilde 1⁄2 kreeft met gebakken AA Asperges, blanke botersaus en aardappelmousseline.
Grilled 1⁄2 lobster with AA Asparagus, white butter sauce and potato mousseline
-----
Dessert: Pavlova met rood fruit
Dessert: Pavlova met rood fruit
MARKTMENU
AA Asperges op Vlaamse wijze. "Een klassieker van formaat."
AA Asperges the flemish way. "a classic of size."
Geroosterde reuze gamba's met gebrande rozemarijn, aardappeltjes met Himalayazout en een munt-yoghurt sausje.
Roasted giant prawns with roasted rosemary, potatoes with Himalaya salt and mint-yoghurt sauce.
Dessert: Moelleux van chocolade, crumble en gezouten caramelijs.
Dessert: Moelleux of chocolade, crumble and salted caramel ice cream.
FINGER FOOD - STARTERSmax. 3 # gerechten p. tafel
Oesters St.-Vaast Normandië Grand Cru per stuk
French oysters St.-Vaast Grand Cru 1 piece
Tempura van garnalen, 6 stuks met dipsausje
Shrimps Tempura , 6 pieces with dipsauce
AA Asperges op Vlaamse wijze, "Een klassieker van formaat"
AA Asperges the Flemish way , "a classic of size"
Artisanale garnaalkroketjes met grijze garnaaltjes / citroen / gefruite peterselie (2st.)
Artisanal shrimp croquettes with gray shrimp / lemon / fried parsley (2pcs.)
Royal Belgian Platinum Caviar 30 gr
Royal Platinum Caviar 30gr.
Gebakken scheermessen, look, platte peterselie, jonge ui, piment d'espelette en gebrande limoen.
Fried razor clams, garlic, young onion, piment d'espelette and burnt lime.
Gebakken Octopus tentakel a la Galega
Fried Octopus a la Galega
LOBSTERS ARE FOR EVERYBODYmax. 3 # gerechten p. tafel
Kreeft Belle-Vue : een klassieker van formaat. Gekookte kreeft met kropsla, tomaat, ei, cocktailsaus en mayonaise.
1/2 lobster coocked with lettuce, tomato, egg, coctailsauce and mayonaise.
Geroosterde kreeft met gebrande rozemarijn, aardappeltjes met himalayazout en een munt-yoghurtsausje.
Roasted Lobster with roasted rosemary, potatoes with Himalayan salt and mint-yoghurt sauce
Gegrilde kreeft met gebakken AA Asperges, blanke boter saus en aardappelmousseline.
Grilled lobster with AA Asparagus, white butter sauce and potato mousseline
Kreeft geflambeerd met Malt Whisky, roze peper, sjalot en room.
Lobster flambéed with Malt Whiskey, pink pepper, shallot and cream.
Geroosterde kreeft salie /limoenboter
Roasted lobster sage / lime butter.
Geroosterde kreeft met lookboter.
Roasted lobster with garlic butter.
Geroosterde kreeft met kreeftenboter
Roasted lobster with lobster butter.
alle boter bereidingen worden geserveerd met krielaardappelen.
all dishes with butter are served with new potatoes.
DAGPRIJS
1/2 Canadese kreeft
225/255 gr.
1/1 Canadese kreeft
450/510 gr.
New - Our giant Gamba preparations
Geroosterde reuze gamba's met gebrande rozemarijn, aardappeltjes met Himalayazout en een munt-yoghurt sausje.
Roasted giant prawns with roasted rosemary, potatoes with Himalaya salt and mint-yoghurt sauce.
Geroosterde reuze gamba's met salie/limoenboter en Bretoense aardappelen.
Roasted giant gamba's with sage/lime butter and Breton potatoes.
Geroosterde reuze gamba's met lookboter en Bretoense aardappelen.
Roasted giant gamba's with garlic butter and Breton potatoes.
Geroosterde reuze gamba's met kreeftenboter en Bretoense aardappelen.
Roasted giant gamba's with lobster butter and Breton potatoes.
SURF & TURF
Butcher's Craft
De Laet-Vanhaver
top beenhouwer uit Aartselaar
Ribeye Rubia Gallega
Deze spaanse runderen hebben een spectaculaire smaak .
Ze kenmerken zich door de hoge mate van intramusculair vet !
Het vlees heeft een kruidige ietswat ziltige smaak .
Deze smaakbeleving onstaat door de natuurlijke en vrije levenswijze van deze runderen.
De absolute top van Spanje!
Kenmerken
Origine: Baskenland, Spanje
Smaak: kruidig, ziltig, merg
Vetdooradering: sterk
Ribeye Rubia Gallenga 200 gr. met krielaardappelen/Romeinse sla/Tartaar/Lookboter
Ribeye Rubia Gallenga 200 gr. / potatoes / lettuce / tartar / garlic butter
Ribeye Rubia Gallega + 4 Gamba
Krielaardappelen, Romeinse sla, tartaar, lookboter
Ribeye Rubia Gallega + gamba, potatoes, salad, tartar, garlic butter
Ribeye Rubia Gallega + 1/2 Kreeft
krielaardappelen / Romeinse sla / tartaar / lookboter
Ribeye Rubia Gallega / lobster / potatoes / lettuce / tartar / garlic butter
max. 3 # gerechten p. tafel
COOKING WITH LOVE IS FOOD FOR THE SOUL
Menu verkrijgbaar enkel voor de gehele tafel.
Menu only available for the entire table.